023

Opdrachten

Voor beschikbare opdrachten kijk je bij 'opdrachten'. Docenten kunnen het antwoordmodel van de praktische opdrachten opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Nieuw: bronnen op verzoek

Ben je docent en op zoek naar een bron die nog niet op Geschiedenislokaal023 staat? Mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij duiken dan zo snel mogelijk het archief in om een geschikte bron te zoeken! 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe thema's op Geschiedenislokaal023 en nieuwe educatieprogramma's voor middelbare scholen in het Noord-Hollands Archief? Meld je dan aan voor onze docentennieuwsbrief door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De nieuwsbrief verschijnt maximaal 4x per jaar.   

Docentenklankbordgroep Noord-Hollands Archief

Ben jij geschiedenisdocent in omgeving Haarlem/Velsen/Haarlemmermeer en wil je:

  • Meedenken over nieuwe thema's, bronnen of opdrachten voor Geschiedenislokaal023;
  • Meedenken over nieuwe educatieprogramma's over archiefonderzoek;
  • Of heb je andere ideeën voor samenwerking tussen geschiedenisdocenten en het Noord-Hollands Archief?

Geef je dan op voor onze docentenklankbordgroep door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De klankbordgroep komt 2x per jaar bijeen.